джон сина

Професионалният кечист Джон Сина срещна гнева на Ford, след като продаде своето GT, въпреки забраната от компанията да го прави в рамките на 2 години след закупуването му.

Сина е направил сделка в размер на $500 000 срещу колата, която е произведена през миналата година в Мичиган. В договора му с Ford, обаче, ясно е посочено, че GT-то може да бъде препродадено след 24-ия месец от първата му регистрация.

В копие от делото, публикувано в WXYZ е посочено, че 40 годишният мъж е реализирал солидна печалба, накърнявайки имиджа на автомобилния производител, който е избрал кечиста сред един от хилядата кандидати желаещи да закупят машината преди по-малко от година.

Джон Сина е обвинен в измама и неоснователно забогатяване „на гърба на компанията“, която е готова да свали обвиненията при положение, че обвиняемият изплати на Ford реализираната печалба от сделката плюс разходите по делото.

Като извинение кечистът и актьор се съгласи с условията и заяви, че ще продаде и други имущества, за да изчисти грешката си спрямо фирмата, с която би искал да запази добрите отношения в бъдеще.