Ferrari Purosangue SUV дава сила на въображението

Purosangue

Независимо дали ви харесва или не (на нас определено не), Ferrari ще пусне SUV, като накрая ще се поддаде на пазарния натиск и приходите, които този изключително доходоносен сегмент ще донесе.

Много ентусиасти бяха недоволни, когато Ferrari обяви разработването на SUV, но в действителност идеята е на няколко години. Тъй като най-богатите в света стават все по-богати, те се нуждаят от все по-скъпи превозни средства и днес SUV-овете, особено на пазари като Китай и САЩ доминират на пазара. Ferrari не може да допусне да изостане от Lamborghini, Bentley, и Porsche да доминират.

Почти нищо не се знае за SUV-а на Ferrari, с изключение на факта, че той ще се нарича Purosangue. Що се отнася до неговия дизайн, това също е загадка сега, но този рендер се опитва да ни представи как той може да изглежда.

Създаден от дизайнера Giorgi Tedoradze, рендерът не споделя никакви очевидни дизайнерски прилики със съществуващите модели на Ferrari, а се отличава с уникален външен вид. Сред най-интригуващите аспекти отпред са малките фарове, дневните светлини в долния край на бронята, голяма решетка, обградена от зейнали въздушни отвори, и агресивен капак.

Страничната част също изглежда приковаваща вниманието. Например, виждаме ясно изразени арки на колела, доста остри огледала и редица остри линии.

Никой извън Ferrari не знае как ще изглежда Purosangue, но сякаш е невъзможно, да бъде нещо подобно. Добър опит, все пак …