ds3-citroen

Ines de la Fressange се казва специалната лимитирана серия на компактния автомобил DS3, която ще се появи през май месец. Дизайнът на всеки един от ограничените до 200 броя автомобили ще бъде съчетан с последните модни тенденции в колекцията пролет/лято.

citroen ds3
Тялото на модното DS3 ще бъде боядисано в поръчковия цвят Ink Blue, покривът остава бял, а капачките на 17-инчовите колела и страничните огледала са решени в ярко червено. Никакви друг промени не са настъпили в екстериора, освен цветовите подбори.
Вътре в кабината се наблюдава същата разцветка, придружена с перфорирана синя кожа и дизайнерска червена лайсна, в чийто десен край е разположено логото на модната линия Ines de la Fressange.


Както всяка друга лимитирана серия, тази също идва с пълен набор от екстри, включващи LED фарове, информационно-развлекателна система с вграден смартфон Mirror Screen, Apple CarPlay приложение, цифрово радио, сателитна навигация, както и сгъващи се огледала.

Цените на DS3 Ines de la Fressange ще стартират от 20 000 лири за варианта с бензинов мотор и механична скоростна кутия, за автомата се доплаща 1500 лири. Дизелов двигател BlueHDI също ще се предлага, като при него цената започва от 20 890 паунда.