Dacia Duster еволюира в офроуд машина

Duster

Вчера ви показахме брутален VW Amarok от Delta 4×4. Немският тунер предлага и „SUV за народа“ на базата на Dacia Duster. Проектът определено привлича вниманието, защото никога не сме очаквали, че моделът може да изглежда по подобен начин.

Пакетът за Duster включва по-висок комплект окачване (30 мм), заедно с предпазител за шасито, направен от дебел алуминий с дебелина 5 мм, който предпазва двигателя и трансмисията от остри камъни, корени на дървета и други твърди предмети.

Подобряването на сцеплението идва благодарение на гуми 215/70R16 BF Goodrich All-Terrain и ако нещата излязат от контрол, водачите имат на разположение лебедка, скрита зад предната броня. Твърди се, че тя е съобразена с всички законови разпоредби, както и полираният ролбар, който отговаря на стандартите за защита на пешеходците.

Duster

Други подобрения, които се предлагат за второто поколение Dacia Duster от Delta 4×4, са допълнителните предни светлини PIAA, багажник на покрива, LED светлини и избор на различни джанти. Джантите от снимките, заедно с BF Goodrich гумите струват € 1,790. При избор на други гуми, цената ще падне до € 1,350.

Багажникът на покрива е ваш за € 798, а ролбарът – € 296 и също се предлага в черно. По-високата стойка се постига с 450 евро. Двутонната лебедка може да бъде ваша за € 1,178. В зависимост от това колко мощни са, допълнителните светлини струват между € 264 и € 500, а LED светлините – от € 300 до € 949. Тези цени са за германския пазар.