Едни пичове от Royalty Exotic Cars решават сами да извършат смяна на маслото на Bugatti Veyron, за да спестят 21 000 долара. Те отново напомнят за себе си, като новият им проект прави стария да изглежда като детска игра.

Главният изпълнителен директор на компанията Хюстън Кроста решава да модифицира своя Veyron, правейки го със задно предаване. Той гордо твърди, че това не е правено от Bugatti.

Защо някой би искал да превърне стабилния хиперкар Veyron със задвижване на всички колела, в чудовище за донъти? Според думите на Кроста, отговорът е, че е „бавен“, като се има предвид допълнителното тегло на AWD системата. Неговият Veyron олеква до 1919 кг, а собственикът вярва, че заради тази рецепта McLaren 720S го бие на драг, независимо от допълнителното сцепление.

Както можете да си представите, превръщането на Veyron в RWD не е работа за аматьори, тъй като включва отстраняване на предния диференциал (част за $ 20,000) и предните полуоски. За да достигнете до тези части, първо трябва да свалите предните колела и спирачната система.

Въпреки това, в сравнение със смяната на маслото, RWD конверсията е по-лесна за тези момчета, както показва тяхното видео. След като свършват работа, Кроста изважда Veyron за тест и е изненадан, че липсват предупредителни светлини на таблото. Той твърди, че управлението е много по-леко, а радиусът на завиване е значително по-малък.

След това следват и донътите, нещо, което се отдава много добре на Bugatti на задно с 1000 к.с.

Бихме искали да чуем вашето мнение по този въпрос.