Bugatti Chiron е още по-елегантно

Chiron

Очакваме да видим aftermarket джанти на автомобили като Mustang, Toyota GT86, Honda Civic. Дори на BMW или Mercedes, но какво ще кажете за Bugatti Chiron?

Почти всички собственици със сигурност биха се доверили на заводските джанти на автомобила. Те със сигурност ще канализират 1500-те конски сили от 8.0-литровия W16 двигател с четири турбини към асфалта. Но собственикът на този конкретен Chiron се е доверил на джанти Forgiato Tecnica за своя хиперкар.

Ние не знаем, какъв е размерът на новите джанти, но ако собственикът е бил достатъчно умен, те трябва да са като фабричните. А те са 11×20 инча отпред и 14×21 отзад. Причината е да се използват същите Michelin Pilot Sport Cup 2 гуми, специално проектирани за модела. Само те са толкова добри, че да се справят с потенциала на този забележителен автомобил. Всички останали гуми биха били просто компромис.

Джантите Forgiato Tecnica Tec 2.4 са решени в унисон с Chiron-а, на който са поставени. Спиците са хромирани, а вътрешността на джантите е черна. Те се вписват чудесно в общата екстериорна визия на модела. Все пак изключително рядко можем да открием Bugatti с aftermarket джанти. Както и самият модел разбира се.