Brabus се заигра с Mercedes G550

G550

Неостаряващият офроуд звяр Mercedes-Benz G-Class се е превърнал в любим модел сред ентусиастите, главно заради неговата класическа форма и престиж.

Този конкретен екземпляр изглежда, че ще се чувства най-добре в американска армия или някоя морска база.

Road Show International издава, че цветовата схема е Desert Storm Satin. Тя е по-различна от Desert Sand, предлаган от Mercedes за новото поколение. Освен това са добавени и допълнителни LED светлини. Боди китът на Brabus изобщо не се нуждае от коментар, но все пак ще го споменем. Той е виновен за агресивната позиция на този G550.

От друга страна, червените колела, идващи от Forgiato, развалят пустинния вид. Отделно е много вероятно те да не видят никакъв офроуд, тъй като единствената им цел е да привличат вниманието.

Интериорът в този Mercedes-Benz G-Class преобладава от черна и червена кожа с диамантено-оформени шевове. Седалките, панелите на вратите и подложките са „облечени“ във въпросната комбинация. Това прави кабината „нищо повече от върховна“, според тунера.

Този модел със сигурност ще привлече вниманието, но дали то ще е придружено с възхищение или отвращение? Вие как мислите?