BMW X7 на поточната линия

X7

Заводът на BMW в Спартанбург започна да произвежда първите неофициални модели на предстоящия луксозен SUV X7.

Баварският производител е в последните етапи на разработка на X7, като производствената версия се очаква да се появи на пазара в края на 2018 г.

„Това е много специален автомобил и нашите служители очакват с нетърпение още един член на семейството X“, каза Кнуд Флор, ръководител на завода на BMW Group Спартанбург. „Заедно с BMW X7, общо пет модела BMW X ще бъдат произвеждани от Спартанбург до всички точки на планетата.“

Предварителните производствени модели на BMW X7 ще бъдат използвани за хомологация и регистрация, както и за тестове за издръжливост при екстремни климатични условия. Производството на предпроизводствени модели също служи като тест за завода в Спартанбург, като им помага да оптимизират бъдещото серийно производство на модела.

Автомобилите ще останат с камуфлаж, за да скрият окончателния външен вид на баварския SUV. Това не спира BMW да пусне няколко изображения на недовършени модели на монтажната линия, показвайки детайли от предницата, който се отличава с голяма решетка и елегантни фарове.

Предстоящият BMW SUV ще съперничи на модели като Range Rover и Mercedes GLS-Class, след появата си на пазара.