BMW X6 M получи уникален интериор от Vilner

Vilner

Последният проект на специалистите по интериора – Vilner, не е толкова откачен и приковаващ вниманието, колкото сме свикнали. В случая те са следвали стилно представяне и изтънченост на цялостната визия.

Автомобилът, избран за модификациите на Vilner, е BMW X6 M. Мощният SUV се отличава с двуцветна кабина и разполага с няколко сини елемента, които са заменили оригиналното черно. Воланът, седалките, централната конзола и други части са вече сини, както и предпазните колани, а елементите от карбон довършват изяществото вътре.

Vilner

X6 M не получава промени по екстериора. Освен това, 4.4-литровият twin-turbo V8 също не получава внимание. Това означава, че той все още разполага със заводските 567 к.с. и 750 Nm въртящ момент, което се изразява в ускорение от 0 до 100 км/ч. от 4,2 секунди и Електронно ограничена максимална скорост от 250 км/ч.

Vilner

В момента BMW е готов да пусне изцяло ново X6 M. То ще се появи заедно с побратима си X5 M. Подобно на него, M-версията на X6 трябва да включва 4,4-литров twin-turbo V8 двигател, който също се среща в F90 M5. Редовният модел трябва да получи 592 к.с., а Competition пакетът ще бъде изстрелян до616 к.с.