BMW X6 комбинира стил и новите огромни бъбреци

X6

Появиха се няколко снимки на бъдещото BMW X6 2020, които изтекоха онлайн.

Снимките разкриват по-агресивна предна броня с по-големи въздушни отвори. Кросоувърът се отличава и с тънки фарове и масивна двойна бъбрековидна решетка.

Движейки се назад, можем да видим изваян капак и обтекаеми линии. Забелязват се отвори на калниците, полегатата линия на покрива и изразените калници.

По-големи промени се случват отзад, тъй като моделът има вентилирана задна броня и тънки задни светлини, които наподобяват тези в 8-Series. Можем да видим и спортен дифузьор и вграден спойлер.

Снимките на интериора за съжаление липсват, но кабината трябва да не се различава с тази в X5. В резултат на това можем да очакваме 12,3-инчов цифров инструментален клъстер и 12,3-инчова инфоразвлекателна система. Като говорим за технология, X6 трябва да се предлага с асортимент от системи за подпомагане на водача, включително активен круиз контрол със Stop & Go система, асистент за поддържане на лентата и функция за автоматична промяна на лентата.

Опциите на двигателя трябва да бъдат сходни с тези в X5. Скоростната кутия трябва да бъде 8-тепенна автоматична, идваща със стандартна система за задвижване на всички колела. Очакваме времената до 100 км/ч. да са сходни с по-конвенционалния побратим X5.

Интересно е да видим какви агрегати са подгтовили от BMW за Европа, но предполагаме, че отново акцентът ще е върху дизелите.