Да изберете между BMW X3, Volvo XC60 и Audi Q5, може да бъде наистина трудно, след като започнете да ги оглеждате от всички страни. Всички те са изключително добри.

Разбира се, дестинацията може да е една и съща, но пътят се различава, което означава, че тези три SUV-а имат три много различни стила, както отвътре, така и отвън. И така, нека видим какво казва редакторът на Carwow Мат Уотсън, преди да избере победител в края.

Единственият екстериорен дизайн, който определено не е вдъхновяващ, е този на Audi, въпреки че гигантската решетка на X3 също не се вписва много в цялостния дизайн. Тя прилича на гигантски нозрди. BMW изглежда най-спортният вариант, според Уотсън, докато елегантният стил на Volvo е високо оценен, особено в Inscription версията.

Вътре, докато и трите се отличават с отлично качество на конструкцията и отлични технологии. Volvo е предлага малко повече място за пътниците, с изненадващо удобна централна седалка за трети пасажер отзад. BMW X3 се намира в другия край на този спектър, с най-малко пространство отзад – въпреки че багажникът му е най-практичен, а Audi Q5 е най-просторен, без задните седалки да се сгъват.

На пътя, X3 взема завоите с по-голяма лекота, отколкото неговите съперници, без да се жертва комфорта. Всъщност Уотсън казва, че с тази кола получавате най-доброто от двата свята, което е нещо взето под внимание при крайната му оценка.

Вие кой от трите модела предпочитате?