Скъпата лимузина трябва да бъде черна, със затъмнени прозорци и дебеловрати пасажери. Да, ама не, това BMW M760i може и да не се понрави на българските гъзари, но за сметка но това изглежда жестоко!

Вероятно това BMW M760i не е типичната „мутренска“ кола, но пък изглежда различно, далеч по-спортно и младежко.

Санторини е гръцки остров в Егейско море. Тези от вас, които са имали щастието да отидат до него, вероятно са забелязали цвета на водите в околностите – те са наситено сини. Именно от там е вдъхновена и идеята за цвета на тази 7-ма серия, наречен „Santorini Blue“. Това М760i наскоро бе доставено на клиент в Абу Даби и освен синия цвят, силно впечатление прави и червения кожен салон в лимузината.

Да, колата определено е интересна и със сигурност няма да остане незабелязана. Огледалата са изработни от въглеродни влакна, а прага гордо носи абривиетурата „V12“. И въпреки, че Баварецът тежи почти 2-тона, благодарение на 610-те конски сили под предния капак е способна да се изстреля до 100 км/ч. за едва 3.7 секунди. Е освен 12-те цилиндъра, тук заслуга има и X-Drive системата, но колата е наистина скандална!