bmw m4 cs

Още тази седмица BMW ще представят напълно обновения си модел M4 CS, чийто официален дебют ще се състои тази година на автомобилното изложение в Шанхай.

Снимки на супер спортното M4 Coupe бяха изтекли през февруари, когато BMW и професионалният пилот Аугусто Фарфус снимаха рекламно видео в Калифорния. Сега нови тийзър изображения се появяват от Китай, представяйки някои от дизайнерските елементи на M4 CS.

bmw m4
Предницата получава нови фейслифт фарове, както и капак, покриващ двигателя от M4 GTS. Наличен е уникален карбонов сплитер под предната броня, чифт обновени джанти и спирачки от въглерод и керамика.

бмв м4
Най-големите промени по колата се забелязват в задната част, където погледите ни привличат OLED светлините, придаващи по-ексклузивен вид на модела. Новоразработените дифузьор и спойлер към капака на багажника също са някои от нещата, които ще видим за първи път в новото BMW M4 CS. Ще има новости и около двигателя и изпускателната система, но това ще стане ясно само след броени дни, когато ще ви представим по-подробна информация около модела.