BMW M4 Convertible с тунинг от AC Schnitzer е толкова сладурско

BMW M4

Представете си новото BMW M4 кабриолет, боядисано в привлекателно жълто, но не можете да получите най-новото 30-Jahre Edition? Не се притеснявайте, защото все още можете да си вземете жълт модел. Как къде, в Абу Даби разбира се.

Представен в най-големия дилърски шоуърум на BMW в света, този M4 cabrio в Speed ​​Yellow, с множество модификации от специалистите от AC Schnitzer, е повече от невероятен.

Това M4 идва с цялостен бодикит на германския тунер, включително и задно крило. Той също така разполага с нова изпускателна система от AC Schnitzer, както и капак от M4 GTS и странични прагове от каталога на M Performance. Дори спиците на колелата са боядисани в жълто, за да съответстват на каросерията, а интериорът завършва облика на този модел в черно с жълти акценти.

Както всяко друго M4, този изключително персонализиран drop-top се задвижва от 3.0-литров twin-turbo 6-цилиндров агрегат на BMW, който изстрелва 425 конски сили и въртящ момент от 555 Nm. С ръчна трансмисия стандартно M4 кабрио ще стигне до 100 км/ч. за 4.6 секунди или за 4.3 с опцията за кутия с двоен съединител. Освен това има място за вас и някои от вашите приятели, за да се насладите на едно от най-хубавите изживявания на открито, освен Ferrari Portofino.

Неговата мощ е по-ниска от 450-те коня в гореспоменатото 30 Jahre anniversary edition. Но разликата не е толкова голяма, плюс това няма да се налага да чакате някой спекулант да обяви за продажба една от 300-те модела за баснословна сума.