BMW M3 E46 е един от любимите автомобили на ентусиастите. Тя със сигурност не е най-бързият M-Power, но с атмосферния си редови шестак носи невероятно чувство при шофиране.

Именно защото е супер приятна за шофиране, пък и наближава 20-ия и рожден ден, намирането на екземпляр с малък пробег може да се превърне в мисия невъзможна. Вероятно M3-ката от снимките една от последните, която напрактика е „чисто нова“. Километражът на колата показва пробег от едва 176 мили (283 километра). Продавачът твърди, че когато я е закупил, преди три месеца бегачката е била навъртяла едва 50 мили, след като била дръжана в гараж цели 14 години.

Това BMW M3 е оборудвано с „Premium Package“. Колата разполага с шибедах, ксенонови фарове и музика от Harman Kardon. Боядисана е в „Carbon Black“, а интериора крие салон от „Nappa leather“. Едниственото, което няма да се хареса на част от феновете, е че колата не е с 6-степенна ръчна скоростна кутия, а с роботизираният – SMG.

Колата е обявана за продажба на търг в „Bring a Trailer“, като цената и вече е достигнала 30 000 долара, а остават цели четири дни, така че ако иската да паркирате „чисто новото“ BMW M3 E46 в гаража си ще се наложи да развържете портфейла!