BMW M135i изглежда зашеметяващо с M Performance части

M135i

Предвид прехода на 1-Series към платформа с предно задвижване, малко вероятно е да видим нов BMW 1M. Новият M135i xDrive, снабден с M Performance части, е почти толкова добър, колкото очакваме да бъде 1M.

Автомобилът, показан по време пускането на 1-Series пред пресата изглежда изключително агресивен и е украсен с купища нови части.

Отпред виждаме гланцирана черна бъбрековидна решетка, правеща хот хеча да изпъква незабавно. Все още не сме фенове на гигантските бъбреци, но те изглеждат малко по-добре, когато са затъмнени. Към агресивната предна част са добавени канарди от двете страни на бронята и изразен преден сплитер.

M135i

Страните също се открояват благодарение на отличителни джанти в черно и сребристо. Виждаме също така и изострени карбонови огледала, привличащи окото стикери и нови странични прагове. Завършването на екстериорния дизайн е поверено на карбонов заден дифузор и голямо крило, което се издига над покрива.

Задвижването на M135i идва от 2.0-литров 4-цилиндров турбо агрегат с 302 к.с. Тъй като новата 1-Series вече не е със задно задвижване, M135i няма да бъде дрифт чудовище, каквото беше неговият предшественик. Въпреки това, AWD системата обещава превъзходни способности за управление и му позволява да достигне 100 км/ч. за впечатляващите 4,8 секунди.