BMW i8 получава Liberty Walk отношение

Liberty Walk

Liberty Walk модификациите са по-подходящи за определени автомобили, отколкото за други. Как мислите се вписват те в BMW i8?

Докато ви оставяме да помислите за това за момент, ще ви покажем някои от частите за хибридния спортен автомобил, които се съсредоточават единствено върху екстериора.

Съществуват два кита от Liberty Walk, като се започне с версия 1, която прибавя нови калници, преден сплитер, заден дифузьор, нови странични прагове и задно крило. Частите са налични от карбон и подсилена пластмаса, като цената ще бъде обявена в близко бъдеще.

Що се отнася до версия 2, тя добавя подобни части, направени от същите материали, но с различен дизайн. Китът от подсилена пластмаса ще ви излезе 11,553 евро извън Япония, докато карбоновия кит ще струва 14,864 евро.

Два други комплекта се предлагат от Liberty Walk, но те не включват емблематичните калници. Цената за първата версия все още не е обявена, но втората е налична за € 7,480 и € 10,791 съответно от пластмаса и карбон.

Liberty Walk не добавя подобрения в производителността на BMW i8. Това, което може да бъде монтирано на германския модел обаче, е въздушно окачване, което се предлага на цена от 6 920 евро, както и асортимент от различни джанти.