Вече всички видяхме най-новата лимитирана версия на BMW M3 – M3 CS. А вероятно знаете и за един от най-емблематичните модeли на компанията – E46 M3 CSL.

Все още не е известната цената на BMW M3 CS, но сме сигурни, че вече има ентусиасти, които ще се борят за по-специалната версия на спортиста. Казваме „борят“ тъй като на пазара ще се появят едва 1200 бройки.

BMW M3 E46 CSL е една от най-емблематичните коли на компанията. Много специалисти твърдят, че именно E46 е най-съвършеният M-Power правен някога. А какво остава, когато говорим за CSL версията. Лимитираната версия е по-лека и по-мощна от „обикновената“ M-ка.  Наистина страхотен автомобил за ценители.

BMW M3 CS е базирано на M3 F80. Отново колата е по-лека и по-мощна от стандартната. Визията и също е далеч по-агресивна. Предполагаме че и поведението и на пътя ще бъде дори по-съвършено.

Тъй като все още не е известна цената на новото по-специално BMW, ще ползваме за пример цената на M4 CS – 125 000 долара. За сравнение ще ви кажем, че екземпляра от снимките на E46-цата също се продава в момента, като търсената сума е 105 000 долара, а колата е на едва 35 000км. Честно казано, въпреки че едната кола е значително по-стара, не можем да кажем коя е по-добрата. Ясно е, че която и от двете да искате ще трябва да се разделите с колосална сума.