BMW E30 M3 в перфектно състояние

E30 M3

Легендите никога не умират и просто гледайки това красиво възстановено BMW E30 M3, поговорката изглежда правилна.

Това, което гледате, е Valencia Orange E30 M3, което е преминало през пълен и подробен реставрационен процес, като всеки отделен компонент е чисто нов или почти като нов.

Колата първоначално е била в бяло, когато решението за реставрация е взето през 2005 г. Купето е напълно изчистено и минато с пясъкоструйка, след това са поставени четири слоя грунд и боя в жизнерадостния Valencia оранжев цвят.

Реставрацията включва нови компоненти, закупени от BMW, включително ECU, странични прозорци и предно стъкло, прагове, оригинално табло и конзола, черен мокет и много търсеният волан от Evo.

Други характеристики включват нови светлини , нов спойлер заедно с предния лип от Evo и нов резервоар. Маслените метна са история, тъй като M3 има изцяло ревизиран двигател, заедно с нов съединител, охладителна система, спирачки, както и ново предно и задно окачване.

Автомобилът е описан в първоначалното си състояние, като единствените модификации са изпускателната система Borla и H & R пружините. Преминавайки през галерията, мирише на свежо BMW E30 M3.

За съжаление колата не е покрила повече от 20 мили, откакто процесът на възстановяване е завършен от Masterclass Automotive в Маями, което дава възможност  да се насладите на съвсем ново E30 M3.

Дали новият собственик ще го кара по предназначение? Съдейки по цената „купете сега“ от $ 120,490 в Ebay, не сме толкова сигурни.