BMW 8 Series Convertible краси изложението в Лос Анджелис

8 Series Convertible

Не сме огромни фенове на GT кабриолетите. Има обаче няколко изключения на големи комфортни крузери, които ни харесват доста. BMW 8 Series Convertible е едно от тях и изглежда страхотно на автомобилното изложение в Лос Анджелис.

8 Series Convertible е истинска красавица. Стандартното 8 Series Coupe е мускулесто и спортно, но премахването на покрива добавя красота. Без него 8-цата е по-красива и по-луксозна. Особено на тези големи колела. Изглежда така, че бихме искали да прекосим Европа с него.

Един от най-големите плюсове на кабриолета е, че можете да видите неговия интериор по-добре. Кабината на BMW 8 Series е фантастична. Тя не е толкова бляскава като при Mercedes S-Class Cabrio, нито пък е толкова богата като в Aston Martin DB11 Volante, но е много красива, спортна и елегантна.

Единственият модел на изложението е BMW M850i ​​Convertible, тъй като това е единственият, който ще се продава първо в Америка. BMW 840i се очаква да дебютира, но за момента разполагаме само с M850i. Не се оплакваме, защото той разполага с 4.4 литров twin-turbo V8 с 530 к.с. и въртящ момент от 750 Nm. Той помага да се достигнат 100 км/ч. за малко над 3.5 сек. 8-степенният автоматик е стандартен, както и системата за задвижване на четирите колела xDrive.

В крайна сметка ще видим и M8 Convertible, който вади 600 к.с. като стандартното BMW M8. Просто то ще е без покрив.