BMW 7 Series 2020 „изтече“ онлайн с огромни бъбреци

7 Series

BMW 7 Series фейслифт 2020 се появи в интернет пространството и нещата изглеждат повече от ясни.

Снимката е от Instagram и разкрива предницата на луксозния седан с регистрационен номер “The 7.”

Снимката е доста реална и изглежда, че е била направена по време на предварителен преглед. За съжаление не става ясно къде е направен въпросния фотос. Описанието гласи само “Super #sneakpeek of the 2020 #7series #750i.”

Огромните бъбреци, вдъхновени от SUV-а X7, не могат да бъдат игнорирани. Те са по-големи от всякога и виждаме изобилие от хром. Преработените фарове и бронята разкриват новите дизайнерски течения в марката.

Тази снимка разкрива по-конвенционален вид на бронята спрямо Vision Future Luxury Concept с централна решетка, заобиколена от две странични решетки.

Фейслифтът на 7 Series ще включва и освежена задница, с нова броня и ревизирани задни светлини. Очаква се интериорът да се сдобие с нова цифрова инструментална и модернизирана инфоразвлекателна система.

Двигателят ще види някои актуализации и вероятно ще включва някои от новите, които срещаме в 8 Series и X7. Ще научим повече на автомобилното изложение в Женева през март, където BMW 7 Series 2020 ще има своята световна премиера.