BMW 8-серия ще се появи след по-малко от месец на легендарното състезание „24 часа на Льо Ман“. За събитието BMW ще ползват М8 GTE. И докато състезателната кола, вече бе официално представане и определено е повече от впечатляваща, все повече хората се чудят, как ще изглежда шосейната версия на автомобила.

BMW M850i изглежда ще бъде новата звезда на концерна. От компанията обявиха, че колата ще разполага с повече от 500Nm и въртящ момент, по-голям от на всеки познат M-Power до сега. Днес германците, дори публикуваха видео в което тестват и разказват малко за новата си машина. 8-серия ще дойде с нова X-Drive система, фокусирана главно върху задната ос, изпращайки и повече мощ. И ако се чудите, не тя няма да е същата, като в новото BMW M5. Стандратното оборудване ще включва заключване на задния диференциал, a срещу доплащане собственикът може да получи и активно M-Suspention (Още по-спортно окачване)

Във видеото може да допието по-богата представа относно визията и интериора на автомобила, а те макар и камуфлажирани изглеждат бруталноооо!