BMW подготвя подобрена 7-Series 2019 наред с новата 8-ца и X7

7 Series

BMW подготвя фейслифт за своя водещ седан 7 Series. Това показват последните шпионски снимки от този месец. Този прототип се смята за най-върховата версия – M760i.

Уловен в „стандартен“ (не М) спецификация, докато се подлага на тестове, този прототип ни дава поне представа за това, което баварският производител ще предложи в големия си салон.

Повече фейслифт, отколкото пълна подмяна, ревизираната 7-ца изглежда готова да предложи по-голяма решетка, подобна на тази на концепта X7. Производствената версия на кросоувъра ще седи заедно със седана и купе/кабриолета на 8 Series в най-горната част от гамата на BMW.

Подобни подобрения очевидно ще се приложат и отзад. Очаквайте BMW да предлага повече промени вътре – особено на инфоразвлекателните и помощни системи за шофьора – всичко необходимо, за да се спечели по-голяма част от луксозния пазар.

Германският производител на автомобили представи 7 Series (вътрешно обозначена като G11) през 2015 г., след като Mercedes стартира настоящата S-Class, която през миналата година премина през подобна актуализация.

Тези подобрения трябва да помогнат на мюнхенци да се противопоставят на съперници като Audi A8 и Lexus LS, които наскоро стартираха изцяло нови модели. Също така Jaguar XJ и Maserati Quattroporte, които бяха пуснати през 2009 г. и 2013 г., притежават част от пазара.

Очаквайте ревизираната BMW 7 Series да пристигне някъде през следващата година като модел за 2020 година.