Audi TT RS 2019 – малкият суперавтомобил на германците

TT RS

Развитието на Audi TT гамата продължава, а сега ще ви покажем изловено TT RS, което обикаля Nurburgring.

Актуализацията ще се съсредоточи повече върху фините детайли, които ще доведат TT визуално до най-новите модели на Audi, включително ново LED осветление, освежени предни и задни брони, както и най-новите технологии, които компанията може да предложи.

По-бързата версия на Audi TT ще продължи да използва турбокомпресорния 2.5-литров 5-цилиндров агрегат, който е може би един от най-добре звучащите в класа си, давайки на германското компактно купе вълнуващ саундтрак, отговарящ на наистина впечатляващото му представяне.

Сегашният модел предлага 395 к.с. и въртящ момент от 480 Nm и може да достигне 100 км/ч. в рамките на 3.6 секунди, благодарение на постоянното Quattro задвижване на четирите колела и стандартната 7-степенна скоростна кутия с двоен съединител. Audi Sport може да вдигне ограничителя на скоростта до 280 км/ч., което показва скоростта на TT RS, която доскоро беше в обхвата на суперавтомобилите.

Интериорът ще бъде обновен с най-новата версия на Virtual Cockpit, цифровият инструментален клъстер ще работи и като система за инфоразвлечение на автомобила, както и ще имаме и нови цветови схеми.

Audi ще разкрие фейслифт версията на TT, включително TT RS, по-късно тази година, а пускането на пазара се очаква в началото на 2019 година.