Audi S7 2019 с нов дизайн и повече мощност

S7

Двa броя от следващо поколение на Audi S7 са забелязани по време на последния кръг от тестове, преди колата да бъде пусната в производство.

Новото A7 се появи на пазара по-рано тази година и въпреки че все още има сходства с предишните поколения, то се отличава с променен дизайн. Той е продиктуван от новия дизайнерски почерк на марката. Ако съдим по предшественика му, новото S7 няма да се различава много от A7.

Гледайки S7-мицата, със сигурност ще ви направят впечатление по-агресивната предна броня, благодарение на по-големите отвори за въздух, нови джанти и задна броня с малък дифузьор и четири накрайника. S7 емблемите допълват цялостния дизайн.

Интериорът няма да се различава много от този на A7. Очакваните промени са, разбира се, споменатите емблеми и вероятно контрастни шевове.

Най-съществени разлики, обаче ще са под капака. 2.9-литровият V6 twin turbo двигател на Porsche Panamera 4S вероятно ще бъде единствената опция за задвижване, с мощност от най-малко 450 к.с. Когато се комбинира с quattro системата, S7 ще достигне 100 км/ч. в диапазона на 4,5 секунди. Не е изключено Audi да използва и V8 мотора с две турбини от Panamera с 500 к.с.

В сравнение с настоящото S7, новият автомобил ще стъпи на новата платформата MLB Evo, точно като A7. Това означава намаляване на теглото със 100 кг. и подобрено поведения в завои.

Предвид снимките, на които моделът е почти без камуфлаж, очакваме премиерата на модела да бъде съвсем скоро.