Audi S5 Coupe 2018 звучи жестоко с Armytrix ауспух

S5

За някои автомобилни ентусиасти настоящата тенденция с ползването на малки двигатели е разочароваща. Те със сигурност имат предимства, които няма да обсъждаме в момента, но общият консенсус е, че V6 агрегатите с турбокомпресор не отговарят на V8, когато става въпрос за звук.

Така че, ако не сте от хората, които харесват взривове и пукотевици, може да не се насладите изцяло от шума от ауспуха на това Audi S5.

Тук се намесват специалистите от Armytrix с тяхната Valvetronic изпускателна система с интеграция за смартфони. Това означава, че можете да зададете колко силно да звучи автомобилът ви, използвайки само мобилното си устройство.

Тунерът е проектирал система от неръждаема стомана специално за модела S5 (B9) и неговият турбо 3.0-литров TFSI V6. Модификацията включва предна Y тръба, средна тръба с резонатор, Valvetronic шумозаглушители и комплект за безжично дистанционно управление.

Както можете да видите, или по-добре да чуете, с натискането на един бутон S5 преминава от спортно звучащ до по-гърлен звук, заплашителен и донякъде напомнящ за V8.

По отношение на цялостната производителност, Armytrix не прави нищо, за да увеличи мощността и въртящия момент, които остават 354 к.с. и 500 Nm. 2018 S5 Coupe е в състояние да удари 100 км/ч. за 4,7 секунди, което го прави повече от половин секунда по-бърз от предшественика си.