Audi S5 Coupe с DTM бодикит

S5

Този собственик на Audi S5 Coupe определено приковава погледите след като се е обърнал към SR66 Design, за да даде на автомобила си по-агресивен външен вид.

Преди да пристигне при полския тунер, колата е снабдена с фейслифт брони. Оттук SR66 Design монтираха широк бодикит, който се състои от преработени брони, нова предна престилка, заден дифузьор, огромни калници и задно крило.

Всички добавки са цветово закодирани, за да паснат на бялата боя на автомобила. Но работата не спира тук, защото тунерът е отговорен и за фолиото, вдъхновено от DTM състезанията. След това те монтираха и изпускателната система Armytrix, с клапи, за подобряване на звука, произведен от V8 двигателя.

SR66 Design инсталира и спортно окачване, което придава на превозното средство още по-агресивна позиция, както и 11 х 20-инчови ковани джанти Turismo. Това наложи някои корекции по бодикита, така че колелата да не удрят калниците, когато S5 е напълно до земята.

Добрата новина е, че ако искате подобно S5 Coupe, можете да се свържете с полския тунер за подобен дизайн. Лошата новина е, че въпреки че изглежда, че може да се справи с BMW M3 и Mercedes-AMG C63, той няма никакви модификации под капака.