Audi RS7 2020 се показа готово, но в камуфлаж

RS7

Шпионски фотографи заснеха Audi RS7 Sportback 2020 и сега виждаме по-ясно формите на автомобила, тъй като прототипът е със завършена каросерия.

Покрит с камуфлаж, RS7 Sportback се отличава с агресивна предна престилка с големи триъгълни отвори. Моделът също така е оборудван с нов преден спойлер и ревизирана мрежеста решетка.

Отстрани колата не се отклонява много от стандартния модел, но забелязваме огромните спирачки с масивни предни дискове. Можем да видим и аеродинамични странични прагове, които спомагат за насочването на въздуха към задните колела.

Стилните промени продължават отзад, тъй като RS7 разполага с уникална задна броня с вдлъбнати акценти, които помагат да се подчертаят огромните изпускателни накрайници.

Интериорът вероятно ще се отличава с някои уникални функции. Това ще включва плосък спортен волан, спортни седалки и изобилие от RS означения. Трябва да видим и педали от неръждаема стомана, много карбон и цифров инструментален клъстер с екрани, даващи информация за представянето на автомобила.

Audi не споменава много детайли за RS7 Sportback, но моделът ще използва 4-литров V8 двигател с две турбини, идващ от Porsche Panamera Turbo. В този модел той развива 542 к.с. и въртящ момент от 770 Nm.

Колко ще е мощността в RS7 остава неясно,но според слуховете той може да произведе 641 к.с. Разбира се, това изглежда малко прекалено, тъй като настоящият разполага с 552 к.с.