Audi RS5-R И SQ5 от ABT красят SEMA

RS5-R

ABT Sportsline показа няколко  автомобила на тазгодишното шоу SEMA в Лас Вегас.

Първото е Audi SQ5, кръстено Widebody от тунинг компания. SUV-ът включва аеродинамичен комплект, състевен от предна престилка, прагове, задна престилка и раздути калници.

Освен това, ABT е снабдил автомобила с нова изпускателна система с накрайници от карбон, а клиентите могат да изберат задно крило като опция. Тази кола също така има джанти Vossen Hybrid Forged HF-3, с гланцово черно покритие, с размери 10,5 × 22 инча.

Последният ъпгрейд на Audi SQ5 е увеличение на мощността, което увеличава стоковите 349 к.с. и 500 Nm до 419 к.с. и въртящ момент от 550 Nm.

Създаден само в 50 единици за целия свят, ABT RS5-R ще се присъедини към SQ5 на SEMA. Той е в матов сив Matte Nardo Grey цвят и доста карбон, като предния лип, канардите, страничните прагове, дифузьора и още и още.

Подобренията продължават със 102 мм карбонови накрайници, ауспух на ABT, който усилва звука от V6 двигателя, 21-инчови черни GR джанти и регулируемо окачване.

Последно включваме и настройката на ECU, която увеличава мощността до 503 к.с.  и въртящия момент от 680 Nm, в сравнение с 444 к.с. и 600 Nm заводски.