Audi RS4 в sonoma зелено изглежда като супермодел

RS4

Новото Audi RS4 Avant, представено за 2018 година, е сериозна машина и производителността съвпада с неговия зашеметяващ външен и вътрешен вид.

В случай, че вече не сте вече фенове на новото RS4, вижте видеоклипа по-долу, показващ автомобила, в Sonoma зелено във величествения проход Герлос в австрийските Алпи.

Sonoma зелено се предлага само в програмата Audi Exclusive и, въпреки че не е много обичаен за моделите на Audi Sport, смятаме, че това е един от най-хубавите цветове в настоящата палитра на Audi. В контраст с бялото от снега и леда в Австрия, зеленото се привлича вниманието ви към изваяното тяло на комбито.

Също като външността, интериорът на новия модел е много подобен на RS6, макар и в по-малък мащаб. Той разполага с красиви седалки с  шевове, атрактивен волан с три спици и плосък отдолу и елегантен дизайн на централната конзола. Като гледаме, сякаш предпочитаме RS4 Avant пред M3 и C63 Estate.

RS4 Avant се задвижва от 2.9-литров V6 двигател с две турбини, който осигурява мощност от 444 к.с. и въртящ момент от 600 Nm, предавана през 8-степенна автоматична скоростна кутия към системата за задвижване на четирите колела Quattro.