Audi RS4-R изглежда доста агресивно

RS4

ABT посегна на най-новото Audi RS4. Автомобилът бе забелязан не къде да е, ами по пътната мрежа. Да ви признаем той изглежда заплашително.

Раздутите калници, ултра-агресивната предна броня четирите изпускателни тръби дават ясни индикации да не се закачате с този звяр. Видът е достатъчен да разберем, че RS4 е доста бързо и доста шумно.

Фабрично ще намерите 2.9-литров twin turbo V6 с 450 к.с. и въртящ момент от 600 Nm. Въпреки това, ABT добавят допълнителни 60 к.с. и 80 Nm, като общата мощност достига до 510 к.с. и 680 Nm.

Месец по-късно мощността нарасна до 530 к.с. и 690 Nm. От снимките не може да се разбере коя точно версия е заснета, но автомобилът е забелязан в Нюрбург, Германия.

Други механични и визуални характеристики, характерни за RS4-R, включват спортните стабилизизращи щанги, регулируемо окачване, 102 мм.карбонови накрайници на ауспуха, по-различна решетка, отличителни брони и странични прагове, голям дифузор и специални джанти, които можете да поръчате в различни черни варианти. Що се отнася до интериора, немският тунер добавя много карбон и логата ABT и RS4-R.