Audi RS4 от ABT Sportline идва с над 500 к.с.

RS4+

ABT Sportsline пипна още едно Audi RS4 Avant, като му дава повече мощност и още механични и визуални подобрения.

2,9-литровият twin-turbo V6 на немското супер комби е настроен до 503 к.с. и 680 Nm въртящ момент от 444 к.с. и 600 Nm заводски.

Освен това, тези, които желаят да платят малко отгоре, могат да получат 523 к.с. Немският тунер не казва колко бързо е RS4 Avant с допълнителната мощ, но фабрично му отнема 4,1 секунди, за да ускори до 100 км/ч., така че очаквайте резултат под 4 секунди,

Подобряването на управлението на автомобила, както и позицията, са благодарение на регулируемите спортни пружини и стабилизатори. Към тях се присъединяват карбонови изпускателни тръби и дискретен карбонов аеродинамичен пакет. Външният вид се завършва от лъскавите черни 20-инчови джанти и специални емблеми.

Добавени са и светлини на вратите, които проектират логото „RS4 +“ на асфалта, бутон за запалване на ABT и нов скоростен лост украсяват интериора.

ABT RS4 + ще се предлага в ограничен брой от 50 единици, а заинтересованите ще го видят на живо на автосалона в Женева, в началото на март. За разлика от този с цвят Misano Red, моделът на щанда на ABT ще бъде завършен във Viper Green.