Audi RS3 Sportback от ABT е чудовищен

RS3

ABT Sportsline смята, че фабричното Audi RS3 Sportback с 2.5-литров 5-цилиндров турбо двигател с 395 к.с. се нуждае от подобрение.

В резултат на това те монтират собствен модул за управление на двигателя, който дава обща мощност от 493 к.с.; това е 39 к.с. повече от предишното им подобрение.

Тунерът не казва нищо за дисциплината 0-100км/ч, но моделът заводски се нуждае от 4.1сек и ще продължи докато достигне 250км/ч. или 280км/ч, когато е посочен опционалния пакет Dynamic Plus.

Ревизираната е и спирачната система с помощта 380 мм дискове, а ABT твърди, че са подобрили способностите в завои благодарение на нови пружини, реактивни щанги и настройка на амортисьорите, направена в сътрудничество с KW.

Дискретните външни подобрения, като липа на предната бробя, променената решетка и задният дифузьор, допълнително украсяват колата, докато новата система за отвеждане на изгорелите газове с двойни 102 мм тръби в матово черно осигурява „брилянтен звук и външен вид“. 19- или 20-инчови джанти допълват промените отвън.

При отворена врата ще видите интегрираните ABT светлини, нови седалки с логото на тунера, вградени в предните облегалки за глава, доста карбон, специален бутон за запалване и нов лост за превключване на скоростите.