Audi Q7 фейслифт бе заснето на зимен тест

Q7

Audi продължава работата по фейслифта на Q7 2020, който ще възприеме по-динамичен вид, съобразен с най-новите модели на марката.

Екип от тестови автомобили бе заснет по време на тестове на студено време, като инженерите на Audi не само пробваха стандартното Q7, но и спортното SQ7.

Екстериорът на Audi Q7 2020 ще включва преработена предна част с нови фарове, решетка и броня, подобни на Q8. Задният край също ще получи нов багажник с характерните за Audi LED светлини и нова броня.

Най-голямата промяна обаче ще бъде намерена вътре, тъй като големият SUV ще се възползва от изцяло ново табло, включващо същото оформление и дизайн като Q8.

Това означава, че фейслифта на Q7 най-сетне ще включва тройната дисплей система на Audi, включваща 12,3-инчов цифров клъстер, заедно с двойка сензорни дисплеи за инфоразвлечение и HVAC контроли в средата.

Гамата от двигатели ще включва и последната 48-волтова технология на Audi, което означава, че опциите на задвижването, които са оборудвани с нея, ще представляват меки хибриди, докато спортният SQ7 трябва да получи актуализирана версия на впечатляващия си 4,0-литров V8 TDI дизелов двигател с 429 к.с., който вече разполага с електрически компресор, елиминиращ всякакви закъснения.

Тънкият камуфлаж на тестовите автомобили показва, че Audi възнамерява да разкрие актуализирания Q7 някъде през първата половина на 2019 г. като модел за 2020 г.