Audi A6 2019 е по-стилна и по-технологична

A6

Премиум салоните от среден клас днес са толкова отлични, че почти няма значение кой сте избрали, тъй като всички са изключително добри продукти.

Но ако искате най-доброто за ежедневието си, винаги ще се стремите към чисто нов модел, който трябва да работи перфектно. Това означава, че нещо като новата 2019 Audi A6 със сигурност ще ви свърши работа.

Това е първото официално ревю на новата A6, а Стив Сътклиф изглежда впечатлен от нея веднага щом я погледна. Той започва своя коментар, като аплодира Audi за добре свършена работа по външния и вътрешен вид на автомобила. В един момент той дори нарича това най-добре изглеждащият модел, който Audi е създал някога, което е наистина много.

Версията, която той кара, в моделът 50 TDI Quattro, с 286 к.с. и 620 Nm въртящ момент, който ускорява до 100 км/ч. само за 5,5 секунди с помощта на 8-степенна скоростна кутия Tiptronic и задвижване на всички колела.

Продължавайки нататък, Сътклиф продължава да сипе комплименти наляво и надясно за качеството, представянето и цялостното усещане. Той обаче отбеляза, че усещането за управление в A6 не е лошо, но не е на същото ниво, като това, което получавате в BMW 5-Series – което не е съвсем неочаквана забележка.

Като цяло, изглежда, Audi наистина са се постарали с новата си A6. Бихте ли я предпочели пред E-Class или 5-Series?