Audi A4 ще получи истински фейслифт

A4

Дори и по стандартите на Audi, промените, направени в A4 през лятото, бяха много скромни.

Освен леко освежените брони, добавянето на нови алуминиеви джанти и някои подобрения в оборудването за S-line моделите, седанът и комбито A4 останаха практически непроменени. За повечето хора модификациите изглеждаха по-скоро като актуализация на модела от 2019 г., а не като фейслифт в средата на цикъла.

Както се оказа, това всъщност е така. Новите шпионски снимки потвърждават факта, че на A4 скоро ще бъде направен истински фейслифт. Два прототипа на Audi A4 Avant бяха забелязани в Швеция, подложени на зимни изпитания и покрити с камуфлаж.

Този факт сам по себе си посочва някои големи промени в дизайна. Решетката ще се промени значително, като придобива по-осезаем вид, а фаровете изглеждат съвсем нови. Интегрираните DRL предни фарове имат различен дизайн, както и предната броня.

Отстрани, калниците изглеждат малко по-мускулести, за да дадат на автомобила повече присъствие.

В сравнение с предната част актуализациите отзад са по-малко очевидни, като долната част на бронята ще придобие по-агресивен вид, както и правоъгълни изпускателни тръби. Задните светлини изглежда не се променят, но Audi вероятно ще измисли нещо по въпроса, тъй като развитието продължава.

По-големите промени ще се случват вътре, тъй като компанията ще даде на автомобила ново табло, вдъхновено от сегашното A6, както и най-новите налични технологии. Промените в задвижващия механизъм също са в процес на актуализация, но е твърде рано да се говори за спецификите. Освеженият модел ще дебютира в края на 2019 г. и ще пристигне в началото на 2020 година.