RS Q7

Audi мълчи относно бъдещо RS Q7, но можете да бъдете сигурни, че ако то се появи, ще се продава с небивал успех.

Фейслифтът на Q7 беше представен през юни, а тези рендери, които виждате тук показват новия дизайн с всичко необходимо, за да бъде чистокръвен RS модел.

Това, което най-много се отличава отпред е черната решетка. Тя изхвърля всички хром и вертикални линии в замяна на черна мрежа. Въздухозаборниците получават карбонови елементи, които със сигурност ще открием и на други места по предницата.

Агресивният вид продължава отстрани, където виждаме нови джанти на Audi Sport в черно и сребристо. Праговете също са пораздвижени леко. RS дизайнът завършва с затъмнена LED лента, свързваща двата стопа и изразен дифузьор с вградена двойна изпускателна система.

В случай, че Audi реши да създаде такъв модел, той неизбежно ще бъде оборудван с 4.0-литровия V8 twin turbo с близо 600 к.с., свързан с 8-степенна автоматична трансмисия, подобно на предстоящото RS Q8. Audi със сигурност може да извлече повече мощност от това, но трябва да се съобразява с бранд организацията си. Не може да направи Audi, което е по-мощно и бързо от Lamborghini Urus.