Artisan Spirits разкраси Toyota GT86

Artisan Spirits

Artisan Spirits е специалист по създаването на уникални бодикитове и току-що представи новия си пакет за популярната Toyota GT86.

Най-яркият аспект на GT86 на Artisan Spirits е наличието на голямо неподвижно задно крило, драстично по-голямо от всеки от спойлерите, предлагани от Toyota. То ни напомня на Supra Mk4 и допълва външния вид на спортния автомобил доста добре.

Въпреки че тунинг компанията иска да популяризира новото си крило за GT86, това не е единствената част, която се предлага. Автомобилът от кадрите е снабден с раздути калници, променящи драстично цялостния вид. В допълнение, той разполага с нова предна броня, допълнена от черен лип. Виждаме и черни джанти, нова задна броня и четворни накрайници.

Toyota GT86, както знаем, съществува от седем години и се нуждае от подмяна. За щастие, Toyota и Subaru работят върху следващото поколение GT86 и BRZ, които ще пристигнат през следващото десетилетие. Междувременно тези ъпгрейди придават доста свеж вид на познатата ни машина.

В началото на тази година споделихме снимки на това, което Artisan Spirits предложи за Lexus LC 500. Този пакет включваше всичко – допълнения към броните, раздути калници и масивно задно крило. Изглежда толкова добре, че Lexus трябва да помисли за подобен дизайн за бъдещия си LC-F.