Alpine разчупи стереотипа с Jeep Wrangler

Hellbender

След като ви показахме как ще изглежда новият Wrangler, днес ще ви запознаем с една бясна версия на настоящия модел. Той носи гръмкото име Hellbender concept.

Базиран на последното поколение на джипа, Hellbender е кръстен на вид земноводен саламандър. Той е модифициран от Define Customs и е получил доработени брони, прагове и калници. Отвън са поставени ролбари, които оформят нещо като екзоскелет, както и нов капак. Джантите са Procomp Apex, облечени в огромни 37-инчови гуми Xtreme MT2.

Промените не спират дотук. Отгоре е поставено оръдие за изстрелване на тениски, а отзад на автоматизирана платформа излизат две огромни Alpine ICE системи. Те се управляват чрез Bluetooth и произвеждат 180 вата музика. Цялото това забавление се управлява с бутон от купето.

Автомобилът предлага още глезотии в себе си. Той е екипиран с камери отпред и отзад, както и устойчива на всякакво време музикална система PSS-22WRA. Тя включва 9 говорителя, два усилвателя и суббуфер.

Друга забележителност в Hellbender е 9-инчовият X209-WRA-OR дисплей. Той е част от отново устойчива на природни промени инфо-развлекателна система. Тя е напълно синхронизирана да работи с Android и Apple устройства. GPS навигацията и off-road режимът няма смисъл да споменаваме. Само ще отбележим, че последният следи и регулира ъгъла на джипа и налягането в гумите му.