Acura Integra с Twin Turbo V8, разположен отзад

Integra

Поколението DC2 на Acura Integra е много обичано от тези, които познават неговите възможности, но често се отхвърля от онези, които не познават магията на спортните автомобили на Honda от края на 90-те и началото на века.

Тази специална Integra е модел от 1999 г., и изглежда като всяка друга. Тя е боядисана в скучно бургундско червено, и изглежда сравнително незабележимо. Е, по-добре погледнете по-отблизо, защото не е така.

Разширените арки отпред и отзад и чифта големи хромирани изпускателни тръби подсказват друго. И не, те не са само за визуална стойка.

Тази Integra разоикага с 8.2-литров Cadillac V8, който е допълнен от два 65 мм турбокомпресора и карбуратор 950 CFM. Както вероятно се досещате, малкото купе няма как да ги събере отпред, следователно, двигателят е наврян в багажника.

Продавачът казва, че автомобилът използва Cadillac рама и окачване, за да задържи огромния двигател на място. Автомобилът също така е оборудван с 3-степенна автоматична скоростна кутия, огромен алуминиев радиатор, два интеркулера, горивна клетка и специална горивна помпа. Не е ясно колко мощен е този автомобил, но вероятно поне 3 пъти от стоковата версия.

Шасито на автомобила е изминало 354,813 км, но няма подробности за пробега на двигателя. Независимо от това, търсената цена от $ 27,995 не изглежда прекомерно голяма – ако можете да живеете с Integra със задвижване на задните колела.