AC Schnitzer разкраси BMW 8-Series за Goodwood

AC Schnitzer

Тунерът AC Schnitzer ще покаже две нововъведения на тазгодишния фестивал на скоростта в Goodwood, които са насочени към BMW 8-Series Coupe.

Първото е съвсем нов хомологиран заден спойлер от карбон за подобряване на притискателната сила, докато второто е спортен ауспух от неръждаема стомана с четири карбонови накрайника. И двата продукта допълват широката гама от актуализации на AC Schnitzer за G14/G15 8-Series Coupe.

Преди да се заемем с всичко това, нека да поговорим за мощността, защото немският тунер няма да остави вашите 840d или M850i ​​недокоснати. Той ще увеличи дизеловата версия от 315 к.с. на 375 к.с., докато мощността на M850i ще скочи от 522 к.с. до 620 к.с.

Другите модификации включват специален комплект пружини, който понижава автомобила с приблизително 20 мм, нови колела с диаметър 20 инча, както и доста екстериорни елементи. Говорим за карбонови елементи по предния спойлер, преден сплитер, канарди, отвори с карбон по тях, странични прагове, заден дифузьор, заден спойлер и дори по-екстремно карбоново задно крило, което да се използва за състезателни цели.

Също така получавате интериорни модификации, като алуминиевите педали, поставка за крака и държач за ключове, за по-спортна атмосфера.

Не на последно място е и изпускателната система, която можете да получите с две клапи и два карбонови „Sport“ накрайника от всяка страна.

Фестивалът на скоростта в Goodwood започва днес на 4 юли и приключва в неделя, 7 юли.