AC Schnitzer добавя спорт в BMW 3 Series G20

AC Schnitzer

Купили сте си чисто новото BMW Series 3 и искате то да се отличава от останалите G20-ки по улиците? Ето ви едно предложение.

Ако не искате от продуктите на BMW M Performance, можете да разгледате тунинг частите на AC Schnitzer, разработени за седана на BMW. За момента частите са налични като отделни елементи, но баварският тунер скоро ще ги включи в няколко пакета, обхващащи всички зони на превозното средство.

Започвайки с екстериора, AC Schnitzer предлага няколко аерокомпонента, включително преден сплитер и странични прагове за автомобила. Предлагат се и защитно фолио за задния лип, както и емблеми на AC Schnitzer.

Изборът на джанти не е толкова голям за момента и включва 19- и 20-инчови AC1 Light Alloy в BiColor или антрацит черно. Придвижвайки се към задната част на автомобила, AC Schnitzer предлага три възможности за персонализиране на изпускателните тръби. Това са Sport Carbon, Sport Chrome и Sport Black.

Все още няма подобрения по производителността, но базираният в Аахен тунер продава по-нисък комплект за окачването, който спуска автомобила с 20 мм до земята. Както винаги, интериорът получава фини модификации като алуминиеви пера за смяна на предавките, педали, опора за крака и държач за ключовете.

Това е всичко, което AC Schnitzer предлага за сега, но в момента се разработват повече части. Сред тях са спортни задни шумозаглушители, 30 мм по-ниско спортно окачване, предни спойлери, спойлер за тавана, заден спойлер и още.