ABT ще поглези вашето Audi TT RS

TT RS

Ако притежавате Audi, ABT е една от най-добрите компании за тунинг. Германците са лидер по модифициране на продуктите на VW Group и представи серия от нови подобрения за най-новото Audi TT RS.

Всяко Audi TT RS, което напуска фабриката, разполага с 2.5-литров 5-цилиндров турбо агрегат, който произвежда впечатляващите 394 к.с. и въртящ момент от 474 ​​Nm, осигурявайки му суперкар представяне. Първото предизвикателство на ABT беше да настрои този агрегат, така че той да осигурява мощ над заводската.

Допълнителните конски сили и въртящ момент са изстискани чрез ново ECU, което води до 453 к.с. и 528 Nm. Това е немалко увеличение без да са необходими механични модификации.

Ако клиентите искат по-ясно изразен звук, който да допълни добавената мощност и скорост, ABT създават ауспух, който заменя двете овални изпускателни тръби и ги заменя с четворни такива, завършени в черно. Ауспухът е направен от неръждаема стомана.

Допълващите модификации са два вида джанти, предлагани в матово черно или гланцово черно с размер 19 и 20 инча. Други визуални промени включват множество агресивни части от въглеродни влакна, като отличителен дифузьор, преден сплитер и канарди, прикрепени към предната броня.

Всички части на ABT са подкрепени от 4-годишна /160 000 км/ гаранция. Собствениците на TT RS могат да си отдъхнат, тъй като визуалните промени не анулират гаранцията на спортния автомобил.