Немското тунинг студио ABT пусна на пазара два нови дизайна за последния модел на Audi R8 Spyder. Двата нови пакета на компанията се наричат “Street“ и “Race“, като още от самите имена става ясно, че единият ще е по-агресивен.

На снимката може да видите как изглежда “Race“ модификацията на тунерите, която всъщност представлява доразвит “’Street“ пакет, тъй като откриваме еднаква ABT-решетка и еднакви въздуховоди. Отзад двата дизайна споделят един и същи лип спойлер и дифузьор.

Въпреки че бодикитовете на студиото не се различават особено много, за каквото ни подсказваха техните имена, трябва да отбележим разликите. В пакета “Racing“ предният лип е карбонов и по-голям, задният дифузьор, макар и с еднаква форма, е изцяло карбонов, за разлика от “Street“ версията.

От ABT, освен за визията на новото R8 Spyder, са се погрижили и за неговата мощност. Софтуерна промяна завишава мощността на V-образният 10-цилиндров мотор с цели 70 коня, достигайки невероятните 610 к.с. А в случай че решите да се възползвате и от изпускателната система на тунинг студиото, то ще добавите още 20 к.с. към вашата бегачка или иначе казано Audi R8 Spyder с пълен ABT пакет разполага с 630 к.с.