8 нови SUV модела от Hyundai ще видим до 2020 г.

Hyundai

Hyundai излезе с план за пускането в експлоатация на осем нови или преработени SUV-ове в САЩ до 2020 г.

Започвайки с новата Kona, която се очаква през месец март, новата гама високопроходими машини ще включва всичко. В нея ще присъстват както модели от А сегмента, така и 8-местни джипки.

Hyundai съобщават, че новите им модели ще бъдат задвижвани от всички налични технологии – бензин, дизел, хибридни системи и ток, произведен от батерии. С тази идея те искат да задоволят всички нужди на пазара.

„Много скоро ние ще имаме най-разнообразното задвижване на CUV автомобили в цялата индустрия.“- това сподели вицепрезидента на продуктовото, корпоративно и дигитално планиране Майк О’Брайън. Той добави, че тези автомобили ще покажат цялата инженерна мощ на повече от 13 000 инженера, с които разполага марката. Разнообразието и изборът за клиентите ще са огромни.

Едно от най-интересните допълнения на Hyundai ще е разбира се електрическата версия на Kona. Нейният дебют се очаква да е на следващото автомобилно изложение в Женева. Според слуховете, първият електрически модел на марката ще може да измине повече от 390 км. с едно зареждане.

В допълнение следващата SUV горивна клетка на концерна ще предостави пробег от 800 км.

„Kona е началото на продуктовата революция на Hyundai.“ добавя О’Брайън. Тези автомобили ще са насочени към лидерите по продажби във всеки сегмент. Това ще подчертае непрекъснатия фокус на Hyundai към устойчивост, ефективност и безкомпромисно представяне.