„Honda Brothers“ обявиха датите за националния Honda събор. Отправено е и интересно предизвиктелство към феновете на немски автомобили.

Националният Honda събор организиран от „Honda Brothers“ ще се проведе от 7-ми до 9-ти Юни тази година. Интересна подробност е, че на 9-ти (Неделя) са предизвикани всички немски автомобили, така че ще станем свидетели и на сблъсък Honda срещу Германия.

Публикуваме и изявлението на организаторите :

Националният събор това лято (първата му част ), ще се проведе по следния начин:

Дати на събора – 7.06 – 9.06

7.06 (петък) – Пистата е на наше разположение и е затворена за членове на клуба. Всеки заплатил членски внос за 2019-2020г, ще може да кара в този ден, напълно безплатно. При желание ще си заплащате времеизмерването. Такси за пистата няма да се дължат.

8.06 (събота) – Ще се проведат обичайните дисциплини Тайм атак, Драг, Кар Аудио и игри с публиката

9.06 (неделя) – Тайм атак и майсторско шофиране, НО
отправяме предизвикателство в този ден към всички любители на немското автомобилостроене (без значение от марката, стига да е прозиведена в Германия), да се изправят срещу нас и да премерим сили в двете дисциплини – HONDA vs GERMANY

Предупреждаваме собствениците на немски автомобили, които решат да премерят сили с Honda, че това ще се случи единствено в неделния ден, в дисциплина Тайм Атак.