Щуро BMW X1 – или когато парите нямат значение

Кога бихте съчетали раздувки на калниците, преден лип спойлер, задно карбоново крило и SUV в едно изречение? Е този собственик на BMW X1 ни показва как.

Днес ще ви представим един доста интересен проект. BMW X1 E84 на Chrille сменя 13 пъти визията си, откакто той притежава автомобила от две години и половина. Собственикът е изключителен почитател на тунинга и е напълно отдаден на автомобилите. Тои даже е поръчал регулируемо окачване и е записал час за настройка на двигателя преди да си купи колата. И ние бихме направили така.

От външния вид очакваме BMW-то да е наистина бързо, но всъщност не е. То разполага с 1.8-литров дизелов двигател, произвеждащ 210 к.с. X1-цата има и права генерация, за да го чуете отдалече.

Автомобилът стъпва на 19-инчови колела Japan Racing JR11, гуми 265/30 R19 и е снишено със 102 мм. отпред, 80 мм. отзад благодарение на BC Racing регулируемо окачване BR Series: Type RA. При нужда (каквато и да е тя) BMW X1 може да потъне с още 29 мм. Раздутите калници и предният лип са направени от стъкломат, дизайнът се допълва от карбоново Seibon GT крило, закачено за задния прозорец.

Забелязват се и M-линии, минаващи по цялото купе и още безброй детайли. Открийте ви във видеото.