Ще ви покажем пет Supra версии от SEMA. Коя ви е любимата?

Toyota подготвя голямо разнообразие от прототипи на Supra 2020 GR за SEMA 2019. Някои от прототипите са в сътрудничество с фирми, предлагащи тунинг части за новия модел.

Като цяло, марката представи пет различни концепции в конгресния център в Лас Вегас, които със сигурност дават идеи на тунерите какви части трябва да предложат за японския спортен автомобил с немско ДНК.

Време е да ги видите и да си изберете фаворит!

2020 Toyota GR Supra 3000GT Concept

Една от най-ярките версии е GR Supra 3000GT Concept. Вдъхновен от оригиналния TRD3000GT, Supra от 1994 г. идваше с широк бодикит, който беше пуснат, за да отбележи успеха на автомобила в All-Japan Grand Touring Championship. Китът прави купето да изглежда доста по-агресивно.

В случая, комплектът включва капак и крило, както и по-широки калници, нови брони и голям заден дифузьор. Supra-та е завършена в сребърно и е украсена с жълти лепенки. Регулируемо окачване, специална изпускателна система, спирачки Brembo и 19-цолови джанти допълват визията.

Интериорът разполага с дълбоки седалки, одобрени от FIA и аудио система Pioneer за доброто ви настроение.

2020 Toyota GR Supra HyberBoost Edition 750 к.с.

Докато 3000GT е изцяло шоу кола, без допълнителна мощ, GR Supra HyperBoost Edition може да се похвали с повече от два пъти заводски коне. Създаден от анализатора на NASCAR и свързан с екипа на Rutledge Wood, моделът разполага със 750 конски сили, спирачки Brembo и KW регулируеми амортисьори.

За още повече драма, тук виждаме и карбонов бодикит, който използва оригиналните точки за монтаж. Освен това, металният покрив е заменен от панел от въглеродни влакна, а целият автомобил е завършен в боя наречена циментово сиво. Видът се допълва от 10 × 20-инчови предни и 12 × 20-инчови задни джанти, обути в гуми 285/30 и 335/25 Continental ExtremeContact Sport.

2020 Toyota GR Supra Wasabi

Тази зелена бомба е концептът Supra Wasabi. Той е направен от екипа на Toyota, получава персонализиран бодикит, средно разположени накрайници на изпускателната система и 10 × 20-инчови предни и 11 × 20-инчови задни джанти с гуми 275/30 и 305/30 Michelin Pilot Sport 4S. Спиращото усилие идва от модернизираните спирачки Brembo, а регулирането на височината е поверено на Ohlins и включва регулируемо окачване, както и разпънки, добавящи твърдост.

2020 Toyota GR Supra Heritage Edition 500 к.с.

Вдъхновен от поколението Mk4, GR Supra Heritage Edition разполага с персонализирани фарове и задни светлини, интегриран преден сплитер, голямо задно крило и дифузьор. Завършен в ярък цвят, кръстен „Re-Entry Red“, концептът седи на 10,5 × 19-инчови предни и 11 × 19-инчови задни колела от HRE, обвити в 295/30 и 305/30 гуми Toyo.

По-нататъшните ъпгрейди освобождавата над 500 к.с. от двигателя. GR Supra Heritage Edition се предлага с монтирани в средата накрайници за отработените газове, спирачки Brembo и регулируемо окачване.

2020 Toyota GR Supra Performance Line Concept

Последната Supra с карбоноя бодикит, е GR Supra Performance Line Concept, направена от екипа на Toyota Customizing and Development (TCD). Всяка част или подобрява въздушния поток, или увеличава притискателната сила. 19-инчовите джанти с гуми Michelin Pilot Sport 4 S допълват агресивната визия.

Toyota каза, че звукът е подобрен от персонализирана изпускателна система, а състезателните седалки завършват списъка с подобренията.