bmw m3 cs

Възможно е BMW M3 да се появи в модификация M3 CS, съдейки по шпионските снимки, разпространени oт Мotorauthority.com. Четиривратият седан бил забелязан по време на тестове на немската писта Нюрбургринг с маскирани елемелнти от новия аеродинамичен пакет.

Изглежда BMW имат намерението да създадат CS версия на всички представители от моделната си гама, след като започнаха с M4 CS представен в Шанхай през април месец тази година. Наскоро пък ви запознахме с предстоящото M2 CS, който ще бъде автомобил изцяло фокусиран към шофирането, запазвайки механичната трансмисия в арсенала си.

Както вече сме споменавали, CS брандираните модели на BMW запълват празнината между обикновените M-ки и по-напомпаните страшилища от GTS дивизията. Те носят всички M-Power гени, но освен това имат значителни подобрения във външния вид, както и под кожата.

В случая можем да предположим, че M3 CS ще използва 6-цилиндровото сърце на своя доста близък брат M4, който се прослави като най-мощният представител на 4-та серия със своите 454 к.с. Няма да е изненада, ако през последните месеци баварците са доработили мотора допълнително и сега той да ни изненада с още по-добри показатели.
Дори и това да не се случи, M3 CS най-вероятно ще успява да „удря“ 100 км/ч за под 4.0 секунди, използвайки 7-степенния си автоматик.

Безспорно теглото на BMW M3 CS ще бъде значително редуцирано, освен чрез карбоновите детайли личащи си от снимките, също и от доработки по кокпита на колата.

Ако обмисляте да запълните гаража си с едно такова зверче ще трябва да побързате, тъй като CS брандираните модели винаги са в ограничена серия. M4 CS бе произведена в само 3000 бройки и най-вероятно 3-тата серия ще последва примера му.