Шейната на Дядо Коледа, базирана на Dodge Challenger SRT Hellcat Redeye, е истинска

Challenger SRT Hellcat Redeye

Dodge не разполага с нови продукти за клиентите си на тазгодишното автомобилно изложение в Лос Анджелис.

Въпреки товам, те показаха уникален Dodge Challenger SRT Hellcat Redeye, който обаче може да се използва само от Дядо Коледа. Това е „muscle шейна“, която заменя елените със 797 коня, идващи от Dodge Challenger SRT Hellcat Redeye. Създадена за реклама в края на годината, тя всъщност е истинска шейна, базирана на 2019 Challenger SRT Hellcat Redeye, съобразена със специфичните вкусове на Дядо Коледа.

Както виждате, мускулестият автомобил се е лишил от покрива и вратите си, намалил е предното стъкло и е подменил колелата за ски. Яката шейна също така има двойни изпускателни накрайници, 6-бутални спирачки Brembo и седем места. Всъщност няма седем места, но елфите не са толкова големи, колкото хората, така че шейната ще побере всички тях плюс Дядо Коледа.

В рекламата можете, която може да видите по-долу, Дядо Коледа се взира в старата си шейна и казва на своите елфи, че е време за ъпгрейд. Елфите започват работа и с магията си превръщат Dodge в класическа шейна.

За жалост не можете да закупите шейната, базирана на Challenger SRT Hellcat Redeye, но Dodge ще ви продаде Hellcat Redeye Reindeer тениски на своя клиентски уебсайт. Ще последват още празнични стоки, включително пуловер.

Това не е всичко: в началото на декември Dodge ще започне серия от социални медийни кампании, които ще описват процеса по ъпгрейд на шейната на Дядо Коледа. Те ще разкрият самия процес и ще обяснят някои от функциите на новото возило на добрия старец.

https://www.youtube.com/watch?v=bIu7xyjkJn4